Rhys Bickers pakt nipt eindzege.
25 april 2022
Herinnerings rit Wil Pieterse,
3 juli 2022
Show all

Bestuurswissel wtc Het Gouden Wiel,

Het Gouden Wiel is de oudste wielervereniging in Oosterhout. En als je daartegen afzet hoeveel bestuursleden er tot op heden in functie waren dan zijn die op een hand te tellen. Was het verloop van de leden altijd zeer gering, het zelfde kan gezegd worden van het bestuur. Veel bestuurders bleven jaren lang hun taak vervullen. Zonder iemand te kort te doen wil ik een (ex) bestuurslid met name noemen: Jack Koenen (90 jaar). Secretaris , voorzitter en nog steeds lid heeft veel werk verricht voor HGW waar we hem nu nog erg dankbaar voor zijn.

 De laatste ledenvergadering van wtc Het Gouden Wiel was op 13 juni en tevens was dit het eerste optreden van het nieuwe bestuur. Nou ja, geheel nieuw was het nou ook weer niet. Theo Joore en Wies de Schrijver bleven trouw zitten, alleen de voorzitter was kakelvers. Joop Laarhoven 55 jaar en lid sinds 2011 nam de uitdaging aan om deze taak op zich te nemen en nieuw leven in de oudste wielervereniging van Oosterhout te blazen. Twee maanden voorafgaande had hij een mail verzonden om zich beter bij de leden bekend te maken als dat nodig mocht zijn.  En ik citeer: Ik ben inmiddels al bijna 2 maanden voorzitter, en nog niks officieels van me laten horen. Deze maanden heb ik  gebruikt om me te informeren wat er binnen onze vereniging allemaal leeft en om te kijken of alles nog wat actueel was. Met het bestuur hebben we samen wat dingen doorgenomen en opgefrist. Ik vind dat de voorzitter van alle zaken op de hoogte moet zijn. Zodat alle leden als ze vragen, opmerkingen of aanmerkingen hebben deze bij hem kunnen wegleggen. Zo dat is een binnenkomer en dat liet Joop op de vergadering ook wel merken met zijn ook al een nieuwe voorzittershamer. In de laatste regels van zijn introductie mail stond te lezen “De wintercompetitie loopt op zijn einde, de kledingcommissie heeft een nieuw tenue uitgekozen en is binnenkort beschikbaar. Dus als het weer straks allemaal weer wat beter is, de temperaturen weer omhoog gaan, zal het extra fijn zijn om in een mooi fris wielertenue te vertrekken en er samen weer iets leuks van maken. Nou Joop daar gaan we voor en veel succes !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *