2e cross verslag van Henk Broos
7 december 2021
Marcel Baaij sterke wedstrijd,
13 december 2021
Show all

Verslag van Ad Wijgerde en Henk Broos

Verslag van Ad Wijgerde en Henk Broos

 

Door sinterklaas maar weinig deelnemers maar die er waren hebben genoten van een mooi, beetje modder en gladjes her en der en daardoor technisch parcours. De baan werd op 2 plaatsen gebruikt en is altijd heerlijk om extra tempo te maken en elkaar af te tasten wie de kop pakt. Henk was als eerste weg en na 100 meter op de baan duikt hij het bos in met direct het zwaarste stuk met modder, glijden en klimmetje. Henk heeft direct na deze strook 20 meter voorsprong en bouwt die iedere ronde uit en fietst onbedreigd naar de overwinning met een voorsprong van ruim 1 minuut. Achter Henk B is er volop strijd en Ad W zit alleen op de 2e plaats gevolgd door trio Joop, Henk I en Jos v S Joop geeft meer gas en sluit in de 2e ronde bij Ad aan. Henk I en Jos S zien het gevaar en geven alles en sluiten bij Ad aan.Joop heeft een gaatje op Ad, Henk I en Jos S. Henk I heeft noeste plannen en gaat vol door echter een schuiver en ketting zien zijn aanval in duigen vallen. De laatste ronde probeert Ad nog bij Joop te komen maar gaat net niet lukken en wordt 3e Jos S wordt met de week sterker en finisht op gepaste afstand als 4e. Jos de W en Jack vd L rijden als een tweeling maar Jos heeft een truc in huis en lapt Jack net voor de finish.  Eric van Noort krijgt er steeds meer zin in en is te merken aan zijn stijl en snelheid. 

Dat was het

Jury erg bedankt, het was klein maar fijn

 

Henk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *