Tijdrit Jack Koenen bokaal
14 maart 2016
Hoogtestage Guardamar
31 maart 2016
Show all

Rit in lijn Everdenberg

Verslag Rit in lijn van 27 maart 2016

Beste fietsfanaten

Zondag 27 was het dan eindelijk zover dat de klok een uur vooruit ging en de zomertijd daar was. Een goede reden om weer de krachten te meten op de weg. Na een hele winter gecrost te hebben op de Warande moet het een verademing zijn om weer op de weg de te kijken wie daar het sterkst is

Om 8:25 is de jury aanwezig om de coureurs te verwelkomen, eindelijk om 8:35 komt de eerste aanzetten Rhys Bickers want die had zichzelf beloofd Marcel vandaag te verslaan op de meet. Hij zou heel de wedstrijd in zijn wiel blijven en in de laatste sprint genadeloos toe  slaan.
De volgende die kwam was natuurlijk Henk Imbos als favoriet bij de masters B mag hij niet ontbreken. Even later komen ook Henk Broos en Marcel Baaij. Daarna blijft het stil, héél stil.
Even wordt er overlegt of we de wedstrijd wel of niet door laten gaan, het weer is prima dwz geen regen en niet te veel wind, er zijn 3 leden van de wedstrijdcommissie aanwezig en die besluiten dat er geen reden is om de wedstrijd af te lassen.

Alle deelnemers starten tegelijk, er wordt 40 minuten + 2 ronden gereden.
Rhys houdt zijn woord en blijft heel de wedstrijd bij Marcel in het wiel, Henk Imbos is nog steeds in staat om het hoge tempo te volgen.
Henk Broos heeft een paar ronden voor het einde een gaatje laten vallen en ziet niet meer de kans om dit dicht te rijden.

Tonnie Paulussen komt goedgemutst met zijn fietske het spektakel aanschouwen echter hij heeft alleen de finish mee gemaakt omdat hij vergeten was de klok vooruit te zetten!
Toch gezellig dat hij er was!

Op het laatste stuk wordt de sprint aangetrokken door Rhys maar helaas voor hem lukt het hem niet om Marcel te kloppen.
Al met al een leuke wedstrijd met 2 terechte winnaars Marcel bij de masters A en Henk Imbos bij de Masters B

Groetjes,

Piet Baaij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *