Toen een aantal oud-wielrenners samen met wat vrienden 48 jaar geleden besloten om op de zondagochtenden te gaan fietsen in de bossen rond Surae, kon niemand voorzien dat dit zou uitgroeien tot een zeer bloeiende vereniging. HGW is nooit een doorgangshuis geweest, eenmaal aangenomen als lid bleef je de vereniging trouw. Hetzelfde kan gezegd worden van het bestuur. Vele bleven jaren lang hun taak vervullen tot op de dag van vandaag. Alleen de kleding is in de loop der jaren van kleur en materiaal veranderd.

Zaterdag 16 december, Alle verenigingen hebben clubkleding en dat vindt iedereen de normaalste zaak van de wereld en dat is bij Het Gouden Wiel niet anders. In het verleden waren er enkele bedrijven die optraden als kledingsponsor en een samengesteld kledingpakket ter beschikking stelden aan nieuwe leden. Sinds enige tijd staat de club geheel op eigen benen zonder verplichtingen aan derden. Daarvoor moest de contributie een tikkeltje aangepast worden, maar dat was centen werk en slechts voor een korte tijd. Maar de vereniging verkeerd in de gelukkige omstandigheid dat er ook nog een zestal vaste, stille en zeer zeker trouwe sponsoren zijn die al jaren achtereen Het Gouden Wiel steunen en dit omdat ze het een prachtige en gezellige vereniging vinden die niet alleen bij Oosterhout  maar ook bij hun bedrijf past. Daarom is een zestal bedankjes op zijn plaats vinden wij en die gaan naar: Koreman gevelrenovatie, Bakker Vromans, P.C. Interieurverzorging, Trommelen tweewielers, Partyservice Vermeulen en Koreman schoenen. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen dank dank dank onze grote dank. Om aan de buitenwereld te tonen hoe de leden door de omgeving en soms ver buiten de grenzen van Oosterhout rijden werd er een groepsfoto gemaakt en ook dit werd belangeloos gedaan door onze huisfotograaf Hans Vissers. Het ontwerp van de kleding is een mengeling van oude en nieuwe kleuren voorzien van het bekende HGW logo. Voor nieuwe leden is er een basispakket samengesteld. Conform het huishoudelijk reglement  zijn de leden altijd verplicht de verstrekte clubkleding te dragen tijdens officiële wedstrijden van de Jack Koenen competitie, zondagsritten en clubuitstapjes. Heb je zin om eens een proefritje te maken neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden. Hun telefoonnummers zijn te vinden op www.wtchetgoudenwiel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *