Eerste fietscross wintertrimcompetitie 2017-2018 wtc Het Gouden Wiel,

Schoonmaakactie wtc Het Gouden Wiel.
22 oktober 2017
Tweede wielercross wtc Het Gouden Wiel,
13 november 2017
Show all

Eerste fietscross wintertrimcompetitie 2017-2018 wtc Het Gouden Wiel,

De komende weken is het stukje bos rondom de oude roeivijver van recreatieoord De Warande het strijdtoneel voor de wintertrimcompetitie 2017-2018 van wtc Het Gouden Wiel. Het parcours wordt iedere  zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd  uitgezet door een aantal vrijwilligers onder aanvoering van Joop Laarhoven en zo ook dus afgelopen zaterdag. Echter bij aankomst op de vroege zondagochtend bleken twee grote bomen omgewaaid te zijn die dwars op het parcours lagen. Na wat extra arbeid van ieder is de cross toch door kunnen gaan.

Het parcours was zeer mooi en doordacht ontworpen door Joop en lag er goed bij. Er werd gestreden onder een stralende zon en een redelijk windje. De opkomst van 20 renners was prima te noemen gelet op het feit dat enkele renners niet meer crossen of geen lid meer zijn! De voorzitter (en Joop) kunnen dus tevreden zijn. Na een korte toespraak van juryleden John Soeters en Eric van den Noort die de renners veel fietsplezier toewensten  konden de renners op tijd weggeschoten worden. Bij de Master A is er volop strijd geweest en de “jonkies” (tot en met 64 jaar) blijken in topvorm. Gert Hoorman demarreert met nog 4 ronden te gaan en wordt niet meer terug gepakt. Bij Henk Broos is het kaarsje uit en Joop Laarhoven en John Koreman “kletsen” over Henk heen alsof hij stil staat. Bij de Master B (64 jaar en ouder) was Wies de Schrijver de sterkste na onderling stuivertje wisselen tussen Henk Imbos en Ad Wijgerde. Volgende cross meetellend voor de Jack Koenen wintertrimcompetitie 2017-2018 staat op 12 november gepland. Meer weten kijk ook eens op www.wtchetgoudenwiel.nl of kom een keertje kijken.

 

Uitslag:

Master A: 1.Gert Hoorman, 2.Joop Laarhoven,3.John Koreman.

Masters B: 1.Wies de Schrijver, 2.Henk Imbos, 3.Ad Wijgerde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *