Bijzonder mooie overwinning !!!

Afgelopen weekend was er een  inhaalprogramma tijdens de wintercompetitie bij het Gouden Wiel. Maar omdat er nog geen vorstperiode is geweest waarbij het parcours te gevaarlijk is om op te crossen, wil dat zeggen dat er een weekend training is in plaats van wedstrijd. Een mooi moment om het eens niet te hebben over de competitie-wedstrijden, maar over een bijzonder man in onze vereniging, die misschien wel de zwaarste wedstrijd winnend afsloot.

Iedere week kunt u een mooi verslag lezen van de sportieve wedstrijden van het Gouden Wiel. Altijd inspirerende en respectvolle stukken die erg leuk zijn om te lezen. Deze stukken worden iedere week door Kees Vissers geschreven en geplaatst. Iedere week weet hij er steeds weer een ander lid uit te lichten, die hij dan in t zonnetje zet. Kees is een echte inspirator, geweldige verenigingsman, maar zeker ook levensgenieter. En dan te bedenken dat de artsen in 2015 voorspeelden dat hij waarschijnlijk nooit meer op de fiets zou zitten. Na een val in de Willemspolder op een Zondagochtend in 2015 kwam hij heel slecht terecht en werd afgevoerd met de ambulance. De pijn die kees daar liggend op de grond had, staat nog helder voor de geest van diverse leden bij Het Gouden Wiel. Er volgde een lange en erg zware revalidatie. Maar sportman in hart en nieren, maar vooral knokker Kees vocht zich terug. Stapje voor stapje kwam er vooruitgang. En een overwinning was er toen Kees het ongelijk van de artsen bewees en terug op de fiets kon stappen. Maar daar liet hij het niet bij. Hij bleef doorzetten, trainen en verbeteren. Ook genieten van het leven paste weer steeds beter in zijn dagelijkse gang van zaken, en doet hij weer volop. Inmiddels is hij alweer zover terug op niveau met fietsen, dat hij toch weer met een gezonde spanning aan de start staat om zijn plaats bij de veldcross weer veilig te gaan stellen. En denk nu niet dat dat zonder prestatiedrang gaat. Steeds is hij bezig met de vraag wie voor of achter hem rijdt. Kom ik dichter op de man voor me, en blijft degene achter me toch wel op afstand? Om de eerste plaats is het hem niet meer te doen. Want de wedstrijd die hij moest winnen, terug op de fiets in competitie, heeft hij met overmacht gewonnen ! En daar zijn we bij Het Gouden Wiel enorm blij mee. De gezelligheid van Kees en zijn mooie reportages in Weekblad Oosterhout zijn van onschatbare waarde. Zo’n lid zou geen een vereniging graag missen. Kees bedankt voor alle mooie reportages, maar vooral voor de vriendschap die je binnen onze wielerclub brengt. En geniet van het leven!

                                                                                                                                                                                                                                Joop Laarhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *