Snert fietstraining wtc Het Gouden Wiel

Eerste cross Jack Koenen competitie
23 november 2015
Tijdrit Jack Koenen bokaal
14 maart 2016
Show all

Snert fietstraining wtc Het Gouden Wiel

img_9453Vorige week is de achtste en laatste cross verreden die meetelt voor de HGW wintertrimcompetitie waarin gestreden wordt om de Jack Koenen bokaal. Het betrof hier een individuele crosstijdrit over één grote ronde die volgens verwachting bij de Masters A gewonnen werd door Marcel Baaij. Wies de Schrijver was de grote verrassing bij de Masters B, hij wist Henk Imbos en Eddie Maanders op ruime afstand te houden. Nog drie tijdritten en een rit in lijn op de weg te gaan en de eindbalans kan opgemaakt worden. Om de druk van presteren weg te nemen had de wedstrijdcommissie een toertocht op de Vrachelseheide ingelast met als hoofddoel ontspanning om daarna van een heerlijk kom gesponsorde Party-service Vermeulen snert en roggebrood met spek te gaan genieten.

Zondag 6 maart, Op het programma stond een fietstraining op de wielerbaan gepland om daarna samen te gaan genieten van de erwtensoep. Vanwege de slechte weersvooruitzichten en de waarschuwing voor plaatselijke gladheid was het niet echt aantrekkelijk om de wegfiets uit het vet te halen zodat de commissie besloten had er een gezamenlijke fietscross van te maken in en rond de Oosterhoutse bossen. Rond de klok van half 9 waren de leden verzameld op het parkeerplaatsje aan de Bredaseweg in de oranje zwarte clubkleuren van kledingsponsor Wim de Vos. Enkele hadden toch besloten om rondjes te draaien op recreatieoord de Warande de overige volgde voorzitter Eddie Maanders richting de Katjeskelder om daar in een voor iedereen te volgen tempo rond te toeren tot de klok van tien uur omdat dan de snert uitgeserveerd zou worden door Henk Broos en John Koreman. Bij aankomst in het clubhuis van wielervereniging ”de Jonge Renner” stond Henk met een pollepel te roeren of zijn leven er van afhing en er voor te zorgen dat het geen aangebrand zooitje zou worden. Je was natuurlijk ook welkom als je niet in de gelegenheid was om in op een van de gekozen wielersporten deel te nemen door blessure of andere redenen. Hier werd ook massaal gehoor aan gegeven om even gezellig samenzijn ook een van de club speerpunten is.
Moe maar voldaan en met een volle maag werd de aftocht geblazen. Bedankt bestuur van De Jonge Renner voor het lenen van jullie clubhuis. Volgende zondag 13 maart een tijdrit over twee ronden met een lengte van 2520 meter die meetelt voor de Jack Koenen wintertrimcompetitie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *