Zaterdag 24 oktober, Als de winter voor de deur staat gaan bij wtc Het Gouden Wiel de handen uit de mouwen. Het stukje bos op recreatieoord de Warande krijgt dan een onderhoudsbeurt met hark en bladblazer om ongelukken en valpartijen te voorkomen. Ook dit jaar konden de vrijwilligers Jos de Wit (71) Oosteind, Ad Wijgerde (67) Oosterhout, Wies de Schrijver (69) Oosterhout, Joop Laarhoven (52) Sprang-Capelle, Dré van den Heijkant (65), Jos van Steenoven (70), Eddie Maanders (69), Wil van Dorst (65) allemaal uit Oosterhout weer rekenen op belangeloze ondersteuning van Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant (tuingereedschap) en bakkerij ’t Stoepje (worstenbrood). Ze hopen na corona weer veilige kilometers op de crossfiets te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *